Les Jornades

Arran de diferents debats i inquietuds per part de companys i companyes de col·lectius d’Osona i d’altres punts dels Països Catalans, sorgeix la proposta d’organitzar unes jornades que vagin més enllà d’un concert per tal de crear teixit i sinergies en el moviment antifeixista. Atès el context politico-social en el que estem immersos, estem abocats a continuar potenciant espais de consciència, on totes les actituds masclistes, feixistes, racistes, homòfobes,... no hi tinguin cabuda. Cal compartir idees entre diferents generacions d’arreu. Per tot plegat, aquestes jornades s’emmarquen en un espai de lluita, conscienciació, debat, cultura, esport, gastronomia i música.

Es tracta de conèixer-nos i compartir experiències amb diferents entitats, col·lectius i persones de Països Catalans i del món en unes jornades que tindran el tret de sortida el divendres dia 2 amb la PROJECCIÓ de la PEL·LÍCULA ‘Bidasoa’. El dissabte dia 3, començarem de bon matí amb un TORNEIG DE FUTBOL ANTIRACISTA amb PD’s en directe i servei de barra. Paral·lelament tindrem una DEMOSTRACIÓ D’ARTS MARCIALS per part de col·lectius i gimnasos populars. Tot seguit, iniciarem un CICLE DE XERRADES amb ponents de referència del moviment antifeixista i que es desenvoluparan abans i després del DINAR POPULAR organitzat per Alerta Solidària i Pigot Negre. A la tarda es jugarà la final del Torneig Antiracista de Futbol. I, per acabar, donarem inici a una MANIFESTACIÓ ANTIFEIXISTA fins a la sala La Cabra, on es durà a terme el CONCERT.

Durant tota la jornada hi haurà una MOSTRA OBERTA D’ENTITATS on compartir projectes i inquietuds en el sí de la lluita antifeixista.

Els beneficis aniran destinats per diferents col·lectius polítics i socials.

Xarxa, compromís, debat, esport, gastronomia, musica, oci i xerinola... Us animem a que vingueu a passar tot el dia!!